Regulament de participare

1. CONŢINUTUL LUCRĂRILOR

Recomandăm ca lucrările să cuprindă descrierea aspectelor practice privind activităţile desfăşurate cu preşcolarii/ elevii în vederea realizării obiectivelor menţionate anterior. Aspectele pur teoretice se vor rezuma doar la maximum 10 rânduri introductive, respectiv 10 rânduri de încheiere.

Sugestii privind activităţile care pot fi prezentate: proiecte de activitate/ lecţie sau descrierea acestora, proiecte educaţionale realizate cu diferite instituţii, activităţi extracurriculare (întâlniri cu specialişti şi activităţi de cercetare, concursuri, lucrări practico-aplicative, grupuri satirice, diverse alte acţiuni), etc. Proiectele trebuie să fie structurate după următoarea schemă (scop, obiective, activităţi, grup ţintă, descriere, evaluare, proiectul de mediu – între aşteptări şi rezultate).

Lucrările pentru simpozion vor fi tehnoredactate conform instrucţiunilor de mai jos:

Redactarea lucrărilor se va face pe format A4, pe o singură parte, la 1 rând, cu margini egale de 20 mm (text aliniat “justified”); titlul va fi scris cu majuscule (Times New Roman 14, Bold),  centrat;  la doua rânduri de titlu se va scrie autorul/ autorii şi instituţia (Times New Roman 12), aliniat dreapta; la două rânduri de numele autorului se începe scrierea textului (Times New Roman 12);  bibliografia se va consemna la sfârşitul lucrării, în ordinea următoare: nume şi prenume autor,  titlul lucrării,  oraşul,  editura,  anul,  pag.

-mărimea lucrării: 4-10 pagini A4 pentruproiecte; rezumatul publicat maxim 4 pagini;

– pentru secţiunea postere: acesta va fi în format A3, color,  tipărit şi însoţit de o etichetăcu titlul lucrării, numele autorului/ profesorului coordonator și școala de proveniență (Times New Roman 12).

Atenţie: rezumatul va conţine maxim 4 pagini A4 , cu diacritice, în condiţiile de mai sus expuse. 

Toate lucrările ce nu se încadrează în condiţiile enunţate nu vor fi publicate !!!

Pentru persoanele care doresc să publice lucrarea:

l. se va prezenta un rezumat al lucrării, tehnoredactat în format A4, la un rând, cu margini egale de 20 mm, titlul şi conţinutul să fie redactat cu Times New Roman 10;  la sfârşit se va trece bibliografia (cel mult 3-4 lucrări);

2. rezumatul va fi trecut pe acelaşi e-mail / CD-ul care cuprinde conţinutul integral al lucrării, cu menţiunea REZUMAT în fişierul respectiv;

 Atenţie se va publica numai rezumatul lucrărilor !!!

Persoanele care doresc să participe la seminar vor expedia lucrarea integrală şi rezumatul tehnoredactate (pentru cele care doresc să publice) în format A4, e-mail-ul şi CD-ul personalizate + nr. de telefon (toate puse într-o folie de plastic) prin scrisoare recomandată/ prioripost/ pachet obişnuit la profesor Hatnean Liviu, NUMAI pe adresa de la şcoală, până la data de 15 mai 2012 (data poştei), specificând modul de participare (PARTICIPARE DIRECTĂ sau PARTICIPARE CU LUCRARE/ nr. participanţi).

Rugăm insistent ca lucrările prezentate să fie corectate de eventualele greşeli apărute la tehnoredactare şi cu diacritice !!!

2. EXPOZIŢIE – CONCURS

Persoanele care doresc să participe cu: reviste eco, postere color/ copia xerox color a lucrării (format A3)/autor,  CD-ul cu Site-ul sau blog-ul, materialele  propuse pentru concurs + nr. de telefon (toate puse într-o folie de plastic) se trimit prin scrisoare recomandată/ prioripost/ pachet obişnuit la profesor Hatnean Liviu, NUMAI pe adresa de la şcoală, până la data de 8  mai 2012 (data poştei); pe plic/pachet se va face menţiunea „PENTRU EXPOZIŢIA – CONCURS  –  secţiunea …”.

Revistele, posterele expediate nu se restituie şi nu se vor publica- se primesc în format electronic pentru DVD-ul seminarului.

Toţi participanţii vor primi diplome de participare!!!


Anunțuri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s